BioLife BALANCER

BioLife BALANCER

PASSAR

TYP AV HÄST
•passar alla hästar
•för hästar som behöver öka i vikt

 STÄRKELSE OCH SOCKER
•hög i stärkelse

ARBETE
•lätt till hårt arbete

FÖRDELAR

SPECIAL
•lämpligt som komplement till ett bra grovfoder
•väl utvalda energikällor för att optimera kondition och uthållighet
•andra fördelar man kan se är en friskt och smidig hud och vacker blank päls

 

VITAMIN OCH MINERAL
•rik på kvalitativt vitamin- och mineralsupplement
•biotillgängliga mineraler och vitaminer för bästa näringsupptag och för att optimera allmänhälsan

JÄST
•innehåller tillsatt Yea-sacc för ökat kalciumupptag och god matsmältning

 

 

 

BESKRIVNING

Det unika Bio-Life 2000 Balancer är det mest tekniskt avancerade balancer fodret i sitt segment. Det innehåller näringstäta, högkvalitativa råvaror som tillsamman med naturliga, lättupptagliga Bioplex & Sel-Plex mineraler och en tekniskt avancerad kombination prebiotika och jästkultur ger ett smakligt och tilltalande foder.

Fodret understödjer och underhåller en sund tunntarm och en grovtarm med god tarmflora vilket resulterar en effektiv matsmältning av både kraftfoder och grovfoder.

Fördelarna med detta kommer snart att visa sig – enbart små kraftfodermängder behövs utfodras för att man ska nå flera syften, allt ifrån ökad muskeltonus och kondition till en balanserad jämn tillväxt och utveckling, allt tack vare ett väl fungerande matsmältningssystem.

Andra fördelar man kan se är en friskt och smidig hud och vacker blank päls. Många andra hälsofördelar nås genom att kroppen mobiliserar sitt eget naturliga immunförsvar när magen är i gott skick.

Bio-Life 2000 Balancer balanserar vilken annan foderstat oavsett om det ges som enda kraftfoder, tillsammans med spannmål eller tillsammans med andra färdigfoder. Används det vid normal utfodring kommer det att resultera i att du kommer behöva ge mindre kraftfodermängd eftersom Bio-Life 2000 ”uppgraderar” hela foderstaten.

Används Bio-Life 2000 i foderstaten till lättfödda hästar, hästar på gräs/bete eller i boxvila får dessa all den näring som ett reducerat foderintag annars inte gett dem.

Bio-Life 2000 Balancer – är kostnadseffektiv foder som hjälper till att maximal hälsa och vitalitet uppnås,

 

 


NÄRINGSINNEHÅLL
Se bild

 

 

REK. DAGSGIVA


100 gram per 100 kilo häst

 

Kan även ges som komplement till Saracens fullfoder, om rekomenderad dagsgiva inte uppnås för att få full balans av vitamin, mineral och protein.

 

Kontakta oss om du är osäker.
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
300-003 BioLife BALANCER 590,00 kr :-/st

Tillbaka

 
 
Moms: inkl. exkl.